Book corner

De trainers van Talentogrow delen graag hun kennis. Ze halen de mosterd uit de praktijk, maar ook uit vakliteratuur. Ze lezen graag boeken om inspiratie op te doen, om te investeren in hun kennis en om up to date te blijven. Zo kunnen ze deelnemers aan opleidingen steeds tips geven om extra informatie te vinden en meer te weten te komen over bepaalde onderwerpen.

Op deze pagina vind je reviews van boeken die onze trainers en experts zijn bijgebleven.

Book reviews

Cover the tipping point

The tipping point

Malcolm Gladwell

How little things can make a big difference.

Het boek van Malcolm Gladwell leest zeer vlot. Aan de hand van herkenbare situaties uit het dagelijkse en professionele leven legt hij de complexe maar belangrijke onderliggende drijffactoren op een toegangekelijke manierbloot. Deze factoren kunnen effectief het verschil maken.

Meer over dit boek

De Geluksfabriek

De geluksfabriek

Maurits Bruel en Clemens Colsen

In 1998 verscheen De geluksfabriek geschreven door Maurits Bruel en Clemens Colsen (hierna alleen Bruel genoemd). De geluksfabriek heeft een zeer toepasselijke ondertitel "over het binden en boeien van mensen in organisaties" en dat is waar het in dit boekje om draait. De economische groei en de arbeidsschaarste uit 1998 dwongen organisaties ertoe beter te luisteren en te reageren op de wensen van werknemers. Nu ruim 14 jaar later is de situatie vrijwel niet anders. Er is nog steeds een schaarste op de arbeidsmarkt die het personeel, ongeacht de economische crisis, nog steeds de macht geven om te gaan en staan waar zij willen. Hebben organisaties dan niets geleerd?

Meer over dit boek

Get the life you want

Get the life you want

Richard Bandler

Als we onmiddelijk tot de kern komen dan kunnen we zeggen dat dit boek je een flink stuk dichter brengt om de manager van je eigen wereld te worden.

Meer over dit boek