Terug naar het overzicht

Get the life you want

Als we onmiddelijk tot de kern komen dan kunnen we zeggen dat dit boek je een flink stuk dichter brengt om de manager van je eigen wereld te worden.

Als één van de  grondleggers van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) weet Bandler in dit boek meer dan ooit aan te zetten tot verandering.

Hij confronteert. Je kan er bij het lezen van dit boek niet om heen dat we zelf bijdragen aan het leven dat we willen. Of helaas ook aan het leven dat we niet willen.

Als NLP-trainer ben ik gefascineerd door de eenvoud waarmee hij zaken uitlegt. Waar het op neer komt, is dat alle excuses in ons eigen hoofd zitten. Daar maken we van feiten, redenen om niet te bereiken wat we willen bereiken.

Hij legt zich daar niet zo makkelijk bij neer.

Het boek in opgedeeld in drie stukken:

- Hoe je je over dingen heen zet

- Hoe je door weerstanden heen kunt stappen

- Hoe je bereikt wat je wilt

Constante in het boek in zijn verbinding van de theorie met praktische oefeningen.

Mening van de experte: Emilie Depuydt

Ik verkondig altijd dat je NLP niet kunt leren uit een boek en dat je beter naar een training of toch minstens een workshop kunt komen.
Bandler slaagt er hier wel in, om ook een NLP-leek aan het oefenen te zetten. En van zodra je uitvoert wat in het boek staat, zal je resultaat merken. Dat kan ik je garanderen.

Het boek heeft bij mij relatief lang ongelezen in de kast gelegen.

Reden? De titel, die kwam me wat te hebberig over.

Maar toen bedacht ik me, dat het de lezer zelf is die beslist. Je kan het boek gebruiken om hebbe-dingen te verzamelen. Maar even goed om je missie in de wereld neer te zetten, om meer dankbaarheid te ervaren, tot een intenser gevoel van geluk te komen.

Al met al dus een ware aanrader voor allen die durven de verantwoordelijkheid voor hun levenskwaliteit in eigen hand nemen!

En voor hen die niet zo houden van lezen... je kan ook gewoon de training 'Word CEO van je carriëre' komen volgen

Meer boeken over: 

Meer opleidingen over: 

Voeg een reactie toe

Reacties

Nog geen reacties. Voeg als eerst een reactie toe.