Terug naar het overzicht

Opleidingen

Over "the whole shebang"

"Ik startte van scratch. Ik heb dus enorm veel bijgeleerd, op alle gebieden. Ook de niet voor de hand liggende zaken waren super! Ik zou deze opleiding aan iedereen aanraden, omdat ik ze zelf enorm positief ervaren heb."

 

Over Train the Trainer

  • "Ik heb me tijdens deze training geen minuut verveeld. Het was heel interessant, soms ook wel confronterend. Het was een praktijkgerichte en bruikbare training, met veel interactie en een vlotte lesgever." (Anne Decock, Selor)
  • "C'était super!" Ça lui a donné des trucs concrets pour améliorer les formations et les rendre interactives."

Over Coachend leiderschap

"Caroline bouwt haar training op in functie van haar deelnemers. Ze geeft iedereen de ruimte zichzelf te kunnen zijn waardoor ze persoonlijke inbreng van éénieder (on)bewust stimuleert. Ze neemt dan ook uitgebreid de tijd om concrete adviezen en inzichten te verlenen. Haar overduidelijke passie voor haar job straalt ze uit waardoor ze mensen weet enthousiast te maken om alles in praktijk toe te passen. Geen enkele persoon die Caroline dan ook niet weet te bewegen."

Over Boost :

"De opleiding Leadership van heeft me bewogen. Niet alleen de theoretische modellen maar ook de manier van lesgeven spreekt tot de verbeelding. Elk model, elke theorie wordt met evenveel enthousiasme toegelicht. Het uitleggen aan de hand van zeer herkenbare situaties zorgt ervoor dat je ook werkelijk iets meeneemt en onthoudt. Haar geloofwaardigheid werkt aanstekelijk waardoor het kriebelt om alles in praktijk toe te passen.

Over situationeel leiderschap

Situationeel leiderschap gebruik ik nu veel tijdens mijn dagdagelijkse werkzaamheden.
Met als resultaat dat het mijn mensen nu nog sneller stappen maken.
Echt leuk om te zien.
Het respect voor elkaar groeit er alleen maar door.

Voeg een reactie toe

Reacties

Nog geen reacties. Voeg als eerst een reactie toe.