Terug

Individuals to grow

Jezelf ontwikkelen...  Dat is bewegen, evolueren, presteren. Jouw interpersoonlijke vaardigheden versterken je prestaties. Onze trainingen geven je inzicht in jezelf en de ander. Dat leidt tot betere resultaten en een uitgebalanceerd persoonlijk evenwicht.

Onze opleidingen

Ontdek onze programma's voor je persoonlijke groei.

Zelfzeker Onderhandelen

Te vaak lijkt onderhandelen  op armworstelen, waardoor de partijen uiteindelijk een overeenkomst bereiken die voor niemand echt bevredigend is. Als je daar tevreden mee bent, geen bezwaar. Noem het alleen niet onderhandelen.

Ontdek meer >>

Succeseigenschappen van een goede consultant

In hoeverre weet jij of je handelingen en activiteiten leiden tot tevredenheid van jouw klanten? In  hoeverre heb jij de juiste attitude als consultant en ambassadeur? Klantgerichtheid is geen exclusieve vaardigheid van commerciëlen. De beste verkopers van een organisatie zijn immers de medewerkers. In hoeverre kan jij als medewerker jouw steentje bijdragen? Hoe kan je je klantvriendelijkheid nog verbeteren?  En die klant?  Die is ook je interne klant!

Ontdek meer >>

Consultative Selling

Beter verkopen dankzij beter inzicht in jezelf, en de klant. Je maakt het verschil als je klanten op de juiste manier kunt ondersteunen in hun koopproces. Daarvoor heb je inzicht nodig in hun onderliggende behoeftes, noden en ambities. En dat bereik je met eerlijkheid, interactiviteit en dialoog. Want alleen op deze manier kan je authentieke, vruchtvolle en langdurige relaties uitbouwen.

Ontdek meer >>

Train the Trainer

Een goede training moet beantwoorden aan uiteenlopende eisen. Als trainer sta je daarom voor de uitdaging om je aanpak, hulpmiddelen en tools te kiezen. De opleiding Train the Trainer geeft je vaardigheden als trainer een aanzienlijke boost!

Ontdek meer >>

Slimmer door stress

Enige mate van stress ervaren tijdens het werk leidt tot positieve resultaten en prikkelt je om je extra in te zetten en je te blijven ontwikkelen. Deze spanning voelt als een uitdaging en geeft energie. Maar wat als de stress je boven het hoofd groeit? Je je overspoeld voelt door spanningen en gebeurtenissen? Overmatige stress brengt u emotioneel uit evenwicht en stelt uw natuurlijke weerstand zwaar op de proef. Mogelijke gevolgen: onproductiviteit, ontevredenheid, frustraties, ziekteverzuim,…

Ontdek meer >>

Insights Discovery

Inzicht in jezelf en anderen

Insights Discovery is een inspirerend instrument voor persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt een verhelderend en diepgaand inzicht in jezelf, collega's, klanten, ... Je ontdek de verschillen in voorkeuren en gedrag en de win/win hierachter. Je leert op een eenvoudige manier af te stemmen op en verbinding te maken met anderen om zo sterkere en effectievere relaties te ontwikkelen.

Ontdek meer >>

Peter- en meterschap

Kennis is macht. Het borgen en overdragen van kennis is essentieel voor het voortbestaan van je organisatie. Daarom opteren steeds meer bedrijven bewust voor peter-/meterschap om nieuwe medewerkers snel en efficiënt op te leiden in de organisatie.

Ontdek meer >>

Conflicthantering

We hebben allemaal wel eens een meningsverschil. Soms leidt zo'n meningsverschil tot een conflict. Meestal proberen we zo'n conflict te vermijden. Maar sta er eens bij stil dat het ook een kans kan zijn om de dingen helemaal anders aan te pakken!

Ontdek meer >>

Effectieve Communicatie

Onderschat nooit de invloed en impact van communicatie met je klanten, medewerkers, collega's en jezelf.

Ontdek meer >>

Geweldloze Communicatie

In heel wat situaties vormen die kleine woordenwisselingen vaak een grote bron van ergernis. Door geweldloos te communiceren voorkom je dat zulke discussies ontaarden in heuse conflicten.

Ontdek meer >>

The whole shebang!

"The whole shebang" is een Ierse uitdrukking die met swung de term "alles erop en eraan" vorm geeft. Want in deze training trekken we alle registers rond het geven van succesvolle presentaties open.

Ontdek meer >>

Verbinden met taal?

Ja, we praten veel.

Tenminste dat is toch mijn perceptie. Stilte hoor je niet zo vaak als mensen samen zijn, er is bijna altijd 'geluid' maar hoe vaak wordt er echt iets gezegd?

En misschien nog belangrijker, hoe vaak leidt het gezegde tot de gewenste resultaten?

Ontdek meer >>

Word CEO van je eigen carriëre..

beleef jij op dit moment de carriëre dat jij wilt? Heb je enig idee hoe je cariëre eruit zou zien als jij voor de volle 100% zou mogen kiezen?

Er is veel gezegd over gedachtenkracht en de wet van aantrekking. De principe van 'een carriëre zoals jij het wilt ' is minder mysterieus maar daarom zeker niet meer effectief.

Het gaat niet enkel om wat je denkt, ook om wat je doet! Er zit nu eenmaal veel waarheid in de uitspraak: 'Als je doet wat je altijd hebt gedaan, zal je krijgen wat je altijd hebt gekregen.'

Ontdek meer >>

The whole shebang. Prezi

"The whole shebang" is een Ierse uitdrukking die met swung de term "alles erop en eraan" vorm geeft. Want in deze training trekken we alle registers rond het geven van succesvolle presentaties open.

Ontdek meer >>