Terug

Slimmer door stress

Enige mate van stress ervaren tijdens het werk leidt tot positieve resultaten en prikkelt je om je extra in te zetten en je te blijven ontwikkelen. Deze spanning voelt als een uitdaging en geeft energie. Maar wat als de stress je boven het hoofd groeit? Je je overspoeld voelt door spanningen en gebeurtenissen? Overmatige stress brengt u emotioneel uit evenwicht en stelt uw natuurlijke weerstand zwaar op de proef. Mogelijke gevolgen: onproductiviteit, ontevredenheid, frustraties, ziekteverzuim,…

Helder denken en concentratie op het werk vragen veel meer energie en uw relaties en sociaal leven komen vaak onder druk te staan. In deze opleiding gaan we op zoek naar de oorzaken van jouw stress om daarna te verbeteren hoe je met deze stress omgaat. Je leert hoe je een perfect evenwicht kunt creëren tussen werk en privéleven en hoe u op een positieve manier kunt omgaan met stressfactoren. Je kan terug helder denken, voelt je vitaal en kan je energie optimaal benutten. Deze training verhoogt je persoonlijke veerkracht en maakt dat je je goed blijft voelen in je job.

 

Na deze opleiding:

  • Weet je wat jouw persoonlijke stressoren zijn.
  • Herken je wanneer en hoe jouw stress ontstaat en tot wat die kan leiden.
  • Kan je risicosituaties tijdig herkennen, preventief handelen en de gevolgen vermijden.

Doelgroep voor deze opleiding:

Of je nu CEO, manager of medewerker bent, iedereen kan de negatieve gevolgen van teveel stress ervaren. Wil je hier een persoonlijke en duurzame oplossing voor vinden, dan is de opleiding 'Slimmer door stress' zeker iets voor jou.

 

Onze aanpak:

Bij Talentogrow vertrekken we niet vanuit oplossingen, maar vanuit resultaten. Onze opleidingen zijn dan ook vooral praktijk- en resultaatgericht. We werken met rollenspelen en cases die zoveel mogelijk beantwoorden aan je eigen praktijkervaringen. Wat je leert kan onmiddellijk bijdragen aan de strategie van je eigen bedrijf en kan zo leiden tot betere resultaten.

Tijdens onze interactieve en intensieve opleidingsdagen krijg je een overzichtelijke syllabus die de belangrijkste handvaten kort en bondig weergeeft. Zo heb je nadien een handig naslagwerk dat je elke dag in allerlei situaties kan gebruiken.

 

Meer boeken over: