Terug

Word CEO van je eigen carriëre..

beleef jij op dit moment de carriëre dat jij wilt? Heb je enig idee hoe je cariëre eruit zou zien als jij voor de volle 100% zou mogen kiezen?

Er is veel gezegd over gedachtenkracht en de wet van aantrekking. De principe van 'een carriëre zoals jij het wilt ' is minder mysterieus maar daarom zeker niet meer effectief.

Het gaat niet enkel om wat je denkt, ook om wat je doet! Er zit nu eenmaal veel waarheid in de uitspraak: 'Als je doet wat je altijd hebt gedaan, zal je krijgen wat je altijd hebt gekregen.'

Maar wat gaat er vooraf aan onze acties? Inderdaad onze gedachten.
Dus om anders te doen, moeten we ook anders denken.

En dat is wat je leert in deze training. Om niet langer een slachtoffer te zijn van wat je nu 'per toeval' denkt, maar om er zelf invloed op te hebben.

Het kernwoord is keuze: zelf keuze hebben welke gedachten je wel en welke gedachten je geen aandacht geeft. Elk idee is maar een idee. Totdat je het gelooft en dan wordt het een overtuiging. In deze training leer je om beperkende overtuigingen aan kracht te laten verliezen en extra waarde te geven aan die overtuigingen die jou ondersteunen naar jouw doelen.

 

De zesdaagse opleiding omvat bestaat uit drie delen (3 x 2 dagen):

  • loskomen van wat je tegenhoudt
  • door de moeilijkheiden stappen en
  • naar datgene wat je echt wilt.

 

De training is ontworpen op basis van het boek 'Get the life you want' van Bandler. Meer daarover vind je in de bookcorner.

 

 

Meer boeken over: