Terug

Managers to grow

Onze leiderschapsopleidingen zijn gericht op managers die meer zelfvertrouwen, daadkracht en persoonlijke invloed willen ontwikkelen. Het maakt daarbij niet uit of je nu een startende leidinggevende bent, dan wel een projectmanager of executive.

Opleidingen

Ontdek onze programma's die gericht zijn op uiteenlopende niveaus van leidinggeven.

Leadership Boost, starten met leiding geven

Sommige mensen zijn geboren leiders, anderen hebben wat hulp nodig bij het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden. Dat is nu eenmaal zo. Een doorgewinterd en bekwaam expert kan bijvoorbeeld op het vlak van leidinggeven nog altijd een groentje zijn. Geen nood, met de opleiding Leadership Boost wil Talentogrow je helpen om je leiderschapsvaardigheden een boost te geven!

Ontdek meer >>

Coachend Leiderschap

Coachend leidinggeven is geen sinecure. Als leiddinggevende moet je persoonlijke betrokkenheid uiten tegenover je medewerkers. Tegelijkertijd mag je de operationele doelen van het bedrijf niet uit het oog verliezen.

Ontdek meer >>

Situationeel Leiderschap 'Building leaders'

De meeste leidinggevenden worden af en toe geconfronteerd met obstakels, problemen en twijfels. Het is perfect normaal en menselijk dat je niet altijd weet hoe je situaties en prestaties correct kan inschatten en hoe je er best op reageert.

Ontdek meer >>

Bemiddelend Leidinggeven

Werken met verschillen en diversiteit in je team kan heel verrijkend zijn. Maar soms kunnen verschillen ook tot conflicten leiden.

Als leidinggevende bepaal je zelf hoe constructief of belemmerend diversiteit in je team uiteindelijk is. Dat gebeurt meestal onbewust. Door een aantal methodes en basishoudingen toe te passen, kan je ervoor zorgen dat je teamleden meer erkenning en begrip kunnen opbrengen voor elkaar. Dat wederzijds begrip zal uiteindelijk leiden tot een betere samenwerking.

Ontdek meer >>

Project Management

In alle organisaties worden af en toe veranderingen doorgevoerd of projecten opgestart. Elke ingrijpende verandering in je bedrijf verdient een projectmatige aanpak, of het nu gaat om de ontwikkeling van een nieuw product, de invoering van een softwaretoepassing of de reorganisatie van het magazijn.

Ontdek meer >>

Onthaalbeleid en interne communicatie

Een goed onthaal is goud waard. De eerste indruk is immers cruciaal en bepaalt vaak of een nieuwe medewerker een duurzaam engagement zal aangaan met je onderneming. Het verhoogt daarenboven de motivatie van de nieuwe collega, zorgt voor een snelle inzetbaarheid, en  garandeert een aangename werksfeer.

Ontdek meer >>

Leiding geven met Insights Discovery

Als leider krijgt u met vele uitdagingen te maken. U moet niet alleen ambitieuze doelstellingen kunnen behalen, maar ook op de juiste manier omgaan met veranderingen in uw omgeving. Tegelijkertijd bent u verantwoordelijk voor het inspireren, motiveren en ondersteunen van een diverse groep professionals. Effectief leiding geven is dan ook een belangrijke vaardigheid.

Maar wat is effectief leiding geven nu precies? Hoe zorgt u ervoor dat uw visie optimaal overkomt bij uw medewerkers, teams en afdelingen? Waar liggen uw kwaliteiten en valkuilen, en hoe kunt u vanuit uw eigen kracht een vorm van leiderschap ontwikkelen die bij u past? .

Ontdek meer >>