Terug

Organisations to grow

Het functioneren van uw organisatie staat hoog op uw agenda. Uw groei staat hoog op onze agenda. De juiste identiteit uitstralen, die bij je organisatie en je doelstellingen past. Dat maakt je als bedrijf aantrekkelijk voor klanten en toekomsitge medewerkers. Deze strategische opleidingen en workshops dragen bij tot sterke resultaten, want goed begonnen is half gewonnen...

Onze opleidingen

Ontdek onze programma's voor jouw groei als organisatie.

Train the Trainer

Een goede training moet beantwoorden aan uiteenlopende eisen. Als trainer sta je daarom voor de uitdaging om je aanpak, hulpmiddelen en tools te kiezen. De opleiding Train the Trainer geeft je vaardigheden als trainer een aanzienlijke boost!

Ontdek meer >>

Onthaalbeleid en interne communicatie

Een goed onthaal is goud waard. De eerste indruk is immers cruciaal en bepaalt vaak of een nieuwe medewerker een duurzaam engagement zal aangaan met je onderneming. Het verhoogt daarenboven de motivatie van de nieuwe collega, zorgt voor een snelle inzetbaarheid, en  garandeert een aangename werksfeer.

Ontdek meer >>

Peter- en meterschap

Kennis is macht. Het borgen en overdragen van kennis is essentieel voor het voortbestaan van je organisatie. Daarom opteren steeds meer bedrijven bewust voor peter-/meterschap om nieuwe medewerkers snel en efficiënt op te leiden in de organisatie.

Ontdek meer >>

Het Selectiegesprek

Wanneer je iemand nieuw aanneemt, wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je de beste kandidaat hebt gekozen. De selectie is echter niet zo gemakkelijk. Naast de technische kennis spelen de persoonlijkheid en de competenties van een werknemer een heel belangrijke rol in elke organisatie.

Ontdek meer >>

Het Evaluatiegesprek

Het evaluatiegesprek speelt een heel belangrijke rol in het motiveren en aansturen van medewerkers. Niet als verplicht nummertje, wel om elke medewerker optimaal te laten bijdragen aan het succes van het bedrijf.

Ontdek meer >>

Identity design

De identiteit van uw organisatie is meer dan een slogan of een mission statement. Uw bedrijfsidentiteit moet tastbaar zijn in alle lagen van de organisatie en bij uw publiek. Het bepaalt mee het succes van al uw activiteiten en de toekomst van uw organisatie. Is uw bedrijfsidentiteit up to date? Of heeft u nood aan een goeie opfrissingsbeurt? Deze training brengt de nodige vitaliteit in uw organisatiestrategie en -identiteit.

Ontdek meer >>

Help! Creativiteit gezocht.

Creativiteit en nieuwe ideeën brengen swung en vitaliteit in je organisatie. Hoe spoor je creativiteit aan bij anderen? Ontdek je eigen creativiteit en die van je organisatie. Wil je leren hoe je sneller op nieuwe ideeën komt en die omzet in concrete actieplannen? Dan ben je bij deze training aan het juiste adres... een boost voor je ondernemingzin!

Ontdek meer >>