Onze aanpak

Bij Talentogrow vertrekken we niet vanuit oplossingen, maar vanuit resultaten.
We focussen op elk individu om er zo voor te zorgen dat het team als geheel beter functioneert. Een sterk team draagt immers bij tot de groei van je organisatie!


Talentogrow biedt unieke begeleidingsprogramma's voor managers en hun medewerkers. Vertrekkend van de bedrijfsdoelstellingen van uw bedrijf, werken we aan duurzame oplossingen voor training, coaching en advies. Want opleidingen die bijdragen tot sterke resultaten, dat is wat ons motiveert.

 

Waarom kiest u voor ons?

U houdt van interactieve opleidingen die aanzetten tot denken én doen.

U verklaart de oorlog aan saaie theoretische presentaties.

U snakt naar een sterke inhoud gekruid met inspirerende oefeningen, regelmatige reflectie en terugkoppeling naar de praktijk.

U loopt warm voor gepassioneerde ervaren trainers die met een vleugje humor en creativiteit een groep in beweging brengen.

U vindt het essentieel dat een opleiding ook iets opbrengt. Zichtbare en duurzame resultaten die uw bedrijf, uw team en uzelf ten goede komen.

U bent op zoek naar trainers en coaches die over de nodige expertise en ervaring beschikken en zichzelf steeds in vraag stellen en bijscholen. Onze trainers en coaches zijn gecertifieerd in NLP, (Master - Practitioner), Transpersoonlijke Coaching en Counseling, Persoonlijke Profiel Analyse of DISC, Ericksoniaanse Hypnose, Situationeel Leiding geven, ...

U zoekt een partner die training aanbiedt in Nederlands, Frans en Engels, telkens met dezelfde kwaliteit, dezelfde aanpak en flair.

En nu nog kiezen…

 

Managers to grow

Onze leiderschapstrainingen geven u als manager meer effectiviteit, zelfvertrouwen, daadkracht en persoonlijke invloed. Net wat u nodig heeft dus…

We ontwikkelden verschillende programma's aangepast aan het ervaringsniveau.

 

Teams to grow

Onze trainingen en workshops creëren resultaatgerichte teams waar betrokkenheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid centraal staan.  Zo levert uw team grootse resultaten.

 

Individuals to grow

Inzicht in uzelf creëert inzicht in de anderen. Hierdoor versterkt u uw vaardigheden om te communiceren, onderhandelen, verkopen of om te gaan met conflicten. Zo creëert u voor uzelf betere resultaten én persoonlijk evenwicht.

 

Organisations to grow

U bent hr-professional. Het functioneren van uw organisatie staat hoog op uw agenda.

Uw groei staat hoog op onze agenda. Organisations to grow biedt praktijkgerichte en strategische opleidingen aan top management, kaderleden, hr-professionals, die blijvend willen groeien en evolueren.

Kennismaken?